Fotboll är en av världens ledande sporter och mest populära. Människor från alla länder, olika kön, klasser, stilar och intressen dras till fotboll. I Sverige har vi ett stort intresse av fotboll där vi har både bra lag inom herrfotbollen men också inom damfotbollen som ofta glöms bort. Man både streamar, kollar live på plats och spelar genom betting eller tv-spel när det kommer till fotboll. Fotboll är en alldeles egen kultur och blir du känd inom fotbollen förblir du känd. Därför listas här två av de bästa fotbolls-portalerna med information om både fotbollsligor och bästa speltipsen inom betting.

Fotbolldirekt.se

Här har du en fotbollsportal som samlat allt man kan tänka sig inom svensk fotboll men också utländska ligor. Du kan således följa både svensk och utländsk fotboll. Hitta de bästa spelbolagen och speltips för fotboll om du ägnar dig åt betting. De visar resultat och tabeller inom svensk fotboll men också inom La liga, Ligue 1, Premier league och Serie A. Dock fokuserar de mest på de svenska ligorna Allsvenskan och superettan.

De driver också en blogg på portalen där många olika ämnen omskrivs. Även information om när fotbollsmatcher sänds på tv och i vilka streams du kan kolla på matcherna. Lättnavigerad hemsida som har mycket information att ge.

Fotbollsportalen.com

Denna portal riktar sig mer mot speltips och vad man ska göra inför matcher som kommer. Hur oddsera ser ut. De rapporterar nästan om varje match inom den engelska fotbollen. Fullt fokus ligger på detta men de har också nyheter om de senaste i fotbollsvärldens olika ligor. Mest fokus ligger på engelsk fotboll inom premier league men också annan europeisk toppfotboll. De har likt fotbolldirekt.se även en blogg där de rapporterar om de senaste händelserna inom fotbollen så som ryktesspridningar, skandaler och vad media skriver om. En enkel navigering och bra hemsida.