Fotboll kan du hitta överallt och tur är väl det. Problemet som kan uppstå är när du är på resande fot och inte har dina favoritkanaler med dig. Det finns dock gott om live streaming för fotbollsfansen så var inte rädd, det löser sig.

Viaplay Sport

Viasat har alltid varit en favorit bland sportnördarna i Sverige. På senare år har de utmanats men de spelar fortfarande ett högt spel. Här kan du självklart se Premier League, Serie A, La Liga, Ligue 1, Champions League och så mycket mer. Det kostar dig 399:-/månaden men är du affärsresande vet du att det kommer vara värt det. Du får självklart även det vanliga Viaplay där du kan se serier, filmer med mera. Är du endast sugen på ett dygns sport kan du köpa ett ”Sport day pass” för 299:-. Ett bra alternativ under de viktigaste matcherna.

C more Sport

Liksom Viaplay Sport tar C more Sport betalt men här kan du ta ett ”standard sport” paketet eller ett premium paket. Standard paketet kostar 199:-/månaden medan premium kostar mellan 349:- och 449:- per månad. Då ingår vanliga Cmore med filmer och serier samt att du får utbudet från TV4 också fast utan all reklam.

Bet365

Via Bet365 kan du alltid se live stream sport och den bästa fotbollen. Här behövs ett konto hos spelföretaget och det behövs pengar på kontot. Du kan satsa live på de bästa ligorna samtidigt som du tittar på fotbollsmatchen. Det är inte lika smidigt som ovanstående kanaler men du har ingen månadsavgift och Bet365 har det största utbudet av fotboll via live stream på nätet.

Unibet

Unibet visar främst fotboll och tennis och har det näst största utbudet av spelsajterna som erbjuder live stream sport. Unibet har samma krav angående att man behöver ha ett konto med pengar på, men det räcker dock att ha satsat på ett onlinespel inom de senaste tjugofyra timmarna.