Att streama fotboll över nätet är ett snabbt och enkelt alternativ till att titta på tv. Ofta kan det också vara billigare än att betala för alla de tv-kanaler man kan behöva för att följa sitt favoritlag. Det finns många sidor och tjänster att välja mellan där två av de mest populära i Sverige är Viaplay och C More.

Viaplay

Viaplay är ett av de alternativen som man får betala för. De har ett väldigt stort utbud av olika sporter och tillhörande ligor. Det kostar från 399 kr per månad och då ingår hela Viaplays sportutbud, fighting (utom ppv) och alla serier och barnserier.

C More

C More är ett lite billigare betalalternativ. Det kostar från 199 kr per månad. De har också ett väldigt stort utbud av sport, och något för de familjemedlemmar som kanske inte är intresserade av sport. För dessa finns istället filmer, serier och barninnehåll från SF Kids.

Spelbolag

Det finns också flera spelbolag där man kan streama matcherna live och i vanliga fall behöver man bara ha lite pengar på sitt spelkonto för att få tillgång till hela deras utbud av live streamade matcher. 10bet, BetHard, ComeOn! och Mobilbet är några exempel spelbolag där man kan få möjlighet att streama matcher live direkt från deras hemsida.

Sammanfattning

Många gånger kan det även vara så att det lag man hejar på spelar i en liga utomlands. I dessa fall är det dyrt, tidskrävande och kanske rent av omöjligt att kunna gå på matcherna. I dessa fall är live streaming ett väldigt bra alternativ. Om man väljer någon av betaltjänsterna får man tillgång till mer än bara det lilla man är ute efter och det kan helt klart vara värt det för hela familjen.

Samtidigt finns möjligheten att via de olika spelbolagen satsa en slant på sitt favoritlag så man kanske till och med kan ha tur och tjäna lite pengar på matcherna.