Vill du njuta av den bästa fotbollen med lag som Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Chelsea och Bayern München måste du antingen betala dyrt för riktigt bra sportkanaler på TV med alla rättigheter, eller så får du vända dig till streaming på nätet som i de flesta fall är helt gratis. Verkar det vara för bra för att vara sant? Här kommer en närmare titt på vad du behöver göra för att kunna följa dina favoritspelare och favoritlag via internet.

Öppna konto hos ett spelbolag med livestreaming

Den i särklass enklaste metoden är att spendera ett par minuter på att registrera sig hos ett stort spelbolag som Bet365 eller Unibet. De erbjuder betting och även livebetting, d.v.s. när man spelar på sport medan den pågår. För att hjälpa sina spelare har de egna streams som gör att man kan följa matcherna. All sport har inte streams, men i princip alla stora och populära fotbollsmatcher kommer ha tillgängliga streams. Enda nackdelen är att de brukar kräva att du har pengar på kontot för att få utnyttja deras streamingtjänster. Dock har alla nya spelare rätt till en oddsbonus, så genom att göra en liten insättning på en eller ett par hundralappar kan man omedelbart dubbla sina pengar. Lägg märke till att det finns ett omsättningskrav, men om du lyckas uppfylla det kan pengarna tas ut som vanligt. Lämna sedan några kronor på saldot och ta del av deras streams så länge du vill.

Illegala streams

Med illegala streams menas en streamingtjänst där leverantören inte har rättigheter att visa innehållet. Att använda sådana olagliga tjänster är inte rekommenderat av flera olika anledningar. Du stödjer otillåten verksamhet som på sätt och vis stjäl pengar för fotbollen. TV-kanaler och media betalar stora pengar för rättigheterna att visa olika ligor eller turneringar. Försäljningen av dessa rättigheter är en av fotbollsklubbarnas stora inkomstkällor. En annan anledning är att vissa av dessa sajter är fulla med spam och skadlig programvara.