Att streama live-sport och då framför allt fotboll är något som en mycket stor del av den svenska befolkningen sysslar med på fritiden. Många spelbolag erbjuder live-streaming av fotboll och även andra sporter och matcher för att spelare ska få chans att betta på sitt favoritlag eller göra sig en hacka på den spelare man tror kommer att vinna en match av något slag. För övrigt har fler och fler kanaler skapats för att enbart rikta in sig på olika sporter och eftersom fotbollen utgör den mest folkliga sporten tillsammans med ishockey, så finns det flera TV-kanaler att välja mellan.

Fotbollskanalen

Fotbollskanalen är den kanal som du verkligen ska sikta in dig på om du vill följa de stora ligornas matcher. Förutom att gotta dig åt matcherna kan du även ta del av statistik, se klipp från spännande matcher och följa de lag som du är intresserad av. Allsvenskan, Premier League och La Liga är bara ett fåtal exempel som väntar dig här. Allt som har hänt den närmaste framtiden och det som händer just nu, finns att tillgå på Fotbollskanalen. Om du verkligen vill hålla dig uppdaterad om de stora ligorna och spelarna så är Fotbollskanalen det bästa alternativet.

C More Sport

Denna kanal har en månadsavgift för att du ska kunna streama de många matcher inom massvis av sporter som du bara kan. Till skillnad från många gratis livestreaming-tjänster så har C More Sport ett stort utbud och det kan man naturligtvis hoppas på om man betalar för det. Alla stora serier och ligor går att få tag på här och är du samtidigt sugen på andra sporter, finns dessa tillgängliga här också. Om du fortfarande inte har C More Sport kan du skaffa det och få en två veckors gratis provperiod innan du börjar betala för tjänsten. En månad kostar 199 kr.