Gillar du fotboll har du säkert letat efter sajter som samlar allt på en plats. Nyheter om fotboll, speltips och resultat från alla de stora ligorna som Premier League, La Liga, Serie A, Allsvenskan med flera. Då behöver du en fotbollsportal. Här tittar vi på några av de bästa du kan hitta i Sverige.

Fotbolldirekt.se

En portal som lämpar sig bra för alla som följer svensk fotboll. Den har fokus på Allsvenskan, Superettan och Svenska cupen. Läs de senaste nyheterna eller häng med i någon av bloggarna som ger intressanta insikter om vad som händer i Fotbollssverige. De har även en bra sektion med resultat & tabeller som gör att du får full koll på läget i ligor som Bundesliga, La Liga, Ligue 1, Premier League, Serie A och förstås de högsta serierna i Sverige. Ytterligare en fördel är att de har tänkt på alla de som tycker om betting. Länkar finns till de stora spelbolagen och du kan hitta en del fina speltips.

Fotbollsportalen.com

En fotbollsportal med lite av varje. Fokus ligger på speltips och de ger förslag om hur du kan vinna pengar på de allra största matcherna. Perfekt för den som föredrar engelsk fotboll eftersom de har sektioner för Premier League, The Championship och till och med FA-Cupen. De har också en blogg med nyheter och mycket annat smått och gott. Dessutom får du tips om var du kan streama fotboll. Portalen har ett samarbete med speltipsidag.se som kan vara en annan sajt värd att besöka om du har tänkt spela på fotboll.

Fotbollskanalen.se

Trots namnet fotbollskanalen handlar det snarare om en portal för alla som älskar fotboll. De bjuder på livematcher, resultat, klipp, samt information om ligor och turneringar. Fotbollskanalen länkar också till flera stora fotbollsbloggar för den som vill ha personliga åsikter och hålla sig uppdaterad om de stora fotbollshändelserna. Ibland direktsänder fotbollskanalen.se stora matcher via sin sajt och de håller också bra koll på svenska landslaget.