Fotboll är en av världens ledande sporter och mest populära. Människor från alla länder, olika kön, klasser, stilar och intressen dras till fotboll. I Sverige har vi ett stort intresse av fotboll där vi har både bra lag inom herrfotbollen men också inom damfotbollen som ofta glöms bort. Man både streamar, kollar live på plats och spelar genom betting eller tv-spel när det kommer till fotboll. Fotboll är en alldeles egen kultur och blir du känd inom fotbollen förblir du känd. Därför listas här två av de bästa fotbolls-portalerna med information om både fotbollsligor och bästa speltipsen inom betting.

Fotbollskanalen.se

Här har du en fotbollsportal som samlat allt man kan tänka sig inom svensk fotboll men också utländska ligor. Du kan således följa både svensk och utländsk fotboll. Hitta de bästa spelbolagen och speltips för fotboll om du ägnar dig åt betting. Du kan även hitta bra bonusar för dig som gilla spela casino. De visar resultat och tabeller inom svensk fotboll men också inom La liga, Ligue 1, Premier league och Serie A. Dock fokuserar de mest på de svenska ligorna Allsvenskan och superettan.

De driver också multipla bloggar på portalen där många olika ämnen omskrivs. Även information om när fotbollsmatcher sänds på tv och i vilka streams du kan kolla på matcherna. Lättnavigerad hemsida som har mycket information att ge.

Allsvenskan.se

Denna site fokuserar på den hösta ligan inom fotboll i Sverige. Samtliga resultat, tabeller, målskyttar med mera går att hitta på denna sida.  Genom enkla navigeringar kan man enkelt hitta spelschema och akutella nyheter. Man kan dessutom gå in på sitt favorit-lag eller varför inte ens största konkurrent för att få reda på mer om just denna lagen så att man kan vara uppdaterad när det snart blir match. Allsvenskan.se är definitivt att rekommendera för dig som vill ha koll på svensk fotboll