Fotboll gör sig bäst live! Vill du följa all spänning och dramatik medan det händer så kan du använda dig av så kallade streams. Då strömmas video direkt via internet till din dator eller mobila enhet. Välj bland massvis av olika matcher, Dessutom kan du öppna streams i olika flikar eller fönster och på så sätt följa flera matcher samtidigt. Låt oss titta närmare på några bra sajter för dig som vill streama fotboll.

Livefotbollonline.se

HJälper dig att hitta streams för aktuella fotbollsmatcher i stora ligor och i UEFA Champions League. Har en smidig sökfunktion för att du snabbt ska komma rätt. Klicka på en match du är intresserad av för att ta dig vidare. De populäraste ligorna att följa i Sverige är Allsvenskan, Superettan och de stora internationella ligorna med hög kvalitet, som Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A och Ligue 1. Ett tips till dig som spelar på fotboll är att inte glömma bort våra nordiska grannar som den norska Tippeligan och danska Superligan.

Streams från spelbolag

Det populäraste sättet att hitta stabila streams är att använda spelbolagens tjänster. De erbjuder livestreams till sina betalande kunder. Fördelen med spelbolagen är att de inte behöver bekosta sina streams med reklam, eftersom de tjänar pengar på alla som ägnar sig åt betting och livebetting. Just för streams, som är helt gratis, blir det ibland irriterande med reklam som poppar upp, även om det skiljer sig åt ganska mycket mellan olika leverantörer. Ett annat problem med mindre aktörer som erbjuder streams är att de inte är lika stabila. Ibland slutar de fungera olägligt, kanske just när ditt favoritlag ska lägga en straffspark. Spelbolagen brukar ha stabila servrar som är anpassade att klara ganska hög belastning.

För att summera är möjligheterna goda för alla som vill se fotboll live på nätet. Att streama fotboll har aldrig varit enklare, men välj med omsorg för att hitta pålitliga streams som är stabila och inte har för mycket reklam.